D&T psychologen - Alphen aan den Rijn

De praktijk

Onze praktijk gaat binnenkort verhuizen naar Evenaar 286A, midden in de wijk Kerk & Zanen in Alphen aan den Rijn. Tot die tijd zijn wij te vinden op het adres van Samenwerkende Psychologen aan Europalaan 71.

De zorg die wij leveren valt onder de Generalistische Basis GGZ. Behandeling in onze praktijk is maatwerk en volledig afgestemd op u als cliënt en op uw zorgvraag. Onze behandelingen zijn evidence-based, kortdurend en doelgericht.

Alle behandelingen worden volledig uitgevoerd door BIG geregistreerde zorgverleners die als regiebehandelaar beschikken over een door Zorginstituut Nederland goedgekeurd kwaliteitsstatuut:

  • Drs. M.C. Hoogendoorn, GZ-psycholoog BIG
  • S.L. Beetz, MSc., GZ-psycholoog BIG

Onze praktijk is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

  • LVVP – Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten | www.lvvp.info
  • NIP – Nederlands instituut van Psychologen | www.psynip.nl
  • NVGZP – Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen | www.nvgzp.nl

Om zo onafhankelijk mogelijk zorg te kunnen verlenen hebben wij geen overeenkomsten afgesloten met zorgverzekeraars. Hierdoor is uw privacy beter gewaarborgd. Daarnaast hebben wij niet te maken met wachtlijsten die veroorzaakt worden door omzetplafonds die door zorgverzekeraars eenzijdig worden opgelegd. U heeft nog steeds recht op vergoeding van de Basis GGZ zorg die wij leveren. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden bedraagt de vergoeding bij een naturapolis 55% tot 83% en bij een restitutiepolis 80% tot 100%. De exacte vergoeding kunt u nalezen in uw polisvoorwaarden of op de website van uw zorgverzekeraar.

Kwaliteitsstatuut

Op basis van een model kwaliteitsstatuut wordt door elke zorgaanbieder aangegeven hoe de zorg voor de individuele cliënt is georganiseerd. Hieronder vindt u het kwaliteitsstatuut van de regiebehandelaren in onze praktijk.

Drs. M.C. Hoogendoorn, GZ-psycholoog BIG
S.L. Beetz, MSc., GZ-psycholoog BIG